Hip Hop Shit > Street World > Rap General > Biography > Mobb Deep(Biyografi)
Yeni Mesajlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-01-2010   #1 (permalink)
Silah Tüccarı

Agent 47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 20
Tecrübe Puanı: 1
Agent 47 will become famous soon enough
Standart Mobb Deep(Biyografi)

1995'te efsanevi infamous adlı albümleriyle ünlü oldular. dönem g-funk dönemiydi tabii. tüm rapçilerin kendilerini sert bir forma soktuğu "o yee, bindim lowrider'a, elimde weed, içiyorum şampanya" tarzı fantezilerle dolu rhymelar havada uçuşuyordu.

fakat bu adamlar kendilerini kalıplara falan sokmadı. millet "let's have a gangsta party" derken, "gin and juice içiyorum *** is good" derken bu adamlar temprature's rising dedi, "dostum duydum ki polisler peşindeymiş, bu sokaklarda yaşayan her zencinin kaderi" dediler, shook ones adlı şarkılarıyla soğuk bir akşamda kaldırımları ıslanmış queens sokaklarında yalnız başımıza yürürken bulduk kendimizi, nasıl derler "no-nonsense" kavramına cuk oturdu bu adamlar.

2000'lerde club rap olayına alttan alttan girmişlerdi zaten ama, şu sıralar 50 cent'le takılıyorlarmış. allah akıl fikir versin. para insana neler yaptırıyor görmüş olduk, fakat bu kendine saygılarıyla tanıdığımız abilere hiç yakışmadı açıkçası.

-ilk 3 albumleri hip hop klasikleri arasinda olsa da, son zamanlarda yaptiklari abukluklar* yuzunden artik pek ciddiye alinmamasi gereken bir gruptur. ne olursa olsun, ozellikle the infamous albumu, her hip hop dinleyicisinin elinin altinda bulunmalidir.

Bunları ekşisözlükden alıntı yaptım şimdi de kendim bişeyler yazıyorum:
İlk olarak sözlükte'ki yorumlara katılıyorum. g-unit'e katılmamaları gerekirdi. ayrıca shook ones pt2'nin beat'i 8 mile filminde battle sahnesinde kullanılmaktadır hatta Em' orda alıntı bile yaptı.' he shook cuz ain't no such thing as halfway crooks' o yüzden seyircilerin hepsi söyledi orayı.

Önerdiğim Şarkıları
-Survivel Of The Fittest
-Shook Ones pt2
-Win Or Lose
-Hell On Earth
-Quiet Storm.

(konu başlığında bulamadım varsa da kusura bakmayın göremediğim için)

Adım Amadou Diallo, tam on dokuz kurşun yedim,
Yargısız infaz gördüm, çünkü ben bir göçmenim.

[Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Agent 47 isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-01-2010   #2 (permalink)
GANGSTA

[WsC]FrostFire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 244
Tecrübe Puanı: 24
[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute[WsC]FrostFire has a reputation beyond repute
[WsC]FrostFire - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Mobb Deep(Biyografi)

Win or Lose şarkısını herkese öneriyorum ben de yok öyle bir şarkı, sadece sample yeter...

[WsC]FrostFire isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 6 Gün önce   #3 (permalink)
Parmaklıklar Arkasında

Teşekkürler: 0
Tecrübe Puanı: 0
Hold Ya Head is on a distinguished road
Standart Cevap: Mobb Deep(Biyografi)

Sağlam rymer lafları var biggie elemanları olduğu için hayranım
Hold Ya Head isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Hip Hop Shit > Street World > Rap General > Biography > Mobb Deep(Biyografi)

Bookmarks

Etiketler
deepbiyografi, mobb

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil