|
|
#1 (permalink) |
|
Silah Tüccarı
Teşekkürler: 20
![]() |
![]() 1995'te efsanevi infamous adlı albümleriyle ünlü oldular. dönem g-funk dönemiydi tabii. tüm rapçilerin kendilerini sert bir forma soktuğu "o yee, bindim lowrider'a, elimde weed, içiyorum şampanya" tarzı fantezilerle dolu rhymelar havada uçuşuyordu. fakat bu adamlar kendilerini kalıplara falan sokmadı. millet "let's have a gangsta party" derken, "gin and juice içiyorum *** is good" derken bu adamlar temprature's rising dedi, "dostum duydum ki polisler peşindeymiş, bu sokaklarda yaşayan her zencinin kaderi" dediler, shook ones adlı şarkılarıyla soğuk bir akşamda kaldırımları ıslanmış queens sokaklarında yalnız başımıza yürürken bulduk kendimizi, nasıl derler "no-nonsense" kavramına cuk oturdu bu adamlar. 2000'lerde club rap olayına alttan alttan girmişlerdi zaten ama, şu sıralar 50 cent'le takılıyorlarmış. allah akıl fikir versin. para insana neler yaptırıyor görmüş olduk, fakat bu kendine saygılarıyla tanıdığımız abilere hiç yakışmadı açıkçası. -ilk 3 albumleri hip hop klasikleri arasinda olsa da, son zamanlarda yaptiklari abukluklar* yuzunden artik pek ciddiye alinmamasi gereken bir gruptur. ne olursa olsun, ozellikle the infamous albumu, her hip hop dinleyicisinin elinin altinda bulunmalidir. Bunları ekşisözlükden alıntı yaptım şimdi de kendim bişeyler yazıyorum: İlk olarak sözlükte'ki yorumlara katılıyorum. g-unit'e katılmamaları gerekirdi. ayrıca shook ones pt2'nin beat'i 8 mile filminde battle sahnesinde kullanılmaktadır hatta Em' orda alıntı bile yaptı.' he shook cuz ain't no such thing as halfway crooks' o yüzden seyircilerin hepsi söyledi orayı. Önerdiğim Şarkıları -Survivel Of The Fittest -Shook Ones pt2 -Win Or Lose -Hell On Earth -Quiet Storm. (konu başlığında bulamadım varsa da kusura bakmayın göremediğim için)
Sometimes I wanna jump on stage and just kill mics .And show these people what my level of skill's like ![]() Adım Amadou Diallo, tam on dokuz kurşun yedim, Yargısız infaz gördüm, çünkü ben bir göçmenim. [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register] |
|
|
|
![]() |
| Hip Hop Shit > Mobb Deep(Biyografi) |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| deepbiyografi, mobb |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Sitemizdeki içerikler sahiplerine aittir , kullanım hakkı kullanıcılar tarafından StreetMasterz.com sitesine devredilmiştir. StreetMasterz.com yöneticileri siteye gönderilen içeriklerden sorumlu değildir. Yasalara aykırı içerik tespitinde lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Izinsiz içerik kullanımında her türlü yasal hakkımız saklıdır.
Kolaylıkla Ulaşabileceğiniz Başlıklarımız...